Jídelní lístek

K dobrému pivu dobré jídlo, tuhle rovnici v Kozlovně řešíme jak denním menu, tak stálou nabídkou. Základem je klasická česká kuchyně podle tradičních receptů, kterou ale připravujeme moderními způsoby za využití nejnovějších technologií. Denní meníčko se snažíme koncipovat jako sezonní. Ze stálé nabídky bych doporučil pochutiny k pivu, u některých k přípravě využíváme i naše pivo. Příkladem mohou být naši utopenci naložené v pivu Kozel. Z předkrmů je žádaná také škvarková pomazánka ve skle. Z polévek jsme pyšní na zelnou s uzeným masem, klobásou a houbami…samozřejmě z lesa Řáholce. V dobré hospodě, ale nesmí chybět ani svíčková na smetaně či poctivý guláš. Ten náš je kančí. Hovězí maso na svíčkovou u nás nešpikujeme voňavou slaninou od místního řezníka. K pivu se hodí také křidélka či vepřový bůček s naší meruňkovou hořčicí. Mezi dezerty bývá nejvíce dotazů na skořicové lívance nebo palačinky. Přesvědčte se sami, že u nás označení „domácí“ není frází, ale každodenní realitou.
Dobrou chuť!